Vizita Excelentei Sale Domnul Ambasador al Regatului Thailandei Sarayoot Kalayanamit la sediul Maguay

publicat pe 03.10.2019 Printeaza

Pe data de 27 septembrie 2019 Dl. Pavel Pughin, Vice Presedintele Camerei de Comert si Industrie Bucuresti si Presedinte al grupului Maguay, a primit vizita Excelentei Sale Dl. Ambasador al Regatului Thailandei Sarayoot Kalayanamit la sediul companiei Maguay.

La acest eveniment Directorul General al Maguay Computers a prezentat domeniul de activitate al companiei, istoricul, parteneriatele cu companii generatoare de tehnologii la nivel mondial, certificarile interne si externe, precum si principalii beneficiari interni si externi.In prezentarea sustinuta Eduard Pughin, Director General Maguay Computers a subliniat politica de dezvoltare a companiei bazata pe satisfactia clientilor atat din punct de vedere al calitatii produselor si serviciilor cat si a seriozitatii demonstrate in cei 27 de ani de activitate.
Pe parcursul prezentarii Excelenta Sa Domnul Ambasador a pus intrebari legate de evolutia produselor si de posibiltatile unei colaborari viitoare cu institutii si companii din Thailanda.

Domnul Pavel Pughin a mentionat ca Maguay este interesata in dezvoltarea unei colaborari cu companii din Thailanda si in acest scop este necesar un schimb permanent de informatii asupra capacitatilor si necesitatilor din economiile celor doua tari.
In final partile au convenit sa intensifice schimbul de informatii si sa participe la delegatiile care se vor organiza anul viitor, conform discutiilor de la Forumul Romano – Thailandez din 25 septembrie la Camera de Comert si Industrie Bucuresti.La intalnire au participat din partea Ambasadei Thailandei:
Excelenta Sa Domnul Ambasador SARAYOOT KALAYANAMIT
Minister Counselor Mss. SIRIMIT SIRIPALA
First Secretary Mr. KANISAPOL  SITHTICHOTI
Dna. Naruemon BANICA, functionar administrativ in cadrul Ambasadei.

Din partea Maguay au participat:
PUGHIN PAVEL General Manager Maguay
PUGHIN EDUARD General Manager Maguay Computers
IORGULESCU MIHAELA  Departament Marketing