Responsabilitate

Printeaza

 

Inca de la primul moment al inceperii activitatii ne-am propus standarde ridicate pentru tot ceea ce facem. Lumea tehnologiei informatiei si comunicatiilor este in continua evolutie, iar evolutia este – an dupa an – tot mai accelerata. De aceea, singura directie de dezvoltare posibila este abordarea construirii produselor noastre inca din faza de conceptie, folosind cele mai noi tehnologii ale momentului. Suntem mandri ca am reusit, nu o data, sa prezentam publicului chiar si tehnologii inca nelansate.
 
Performanta echipamentelor create de noi este in acelasi timp o consecinta naturala a folosirii celor mai noi tehnologii, dar si un scop in sine. Si nu vorbim despre performanta obtinuta cu orice pret (asa cum este overclocking-ul), ci despre performanta durabila in timp. Fiabilitatea si stabilitatea sistemelor noastre este deja un fapt de notorietate in Romania.
 
Membrii echipei Maguay Computers sunt constienti ca, standardele inalte pe care firma noastra le-a asumat pentru produsele si serviciile oferite, implica din partea lor dedicare si profesionalism. Pe de alta parte, managementul Maguay Computers este hotarat sa asigure cadrul in care profesionalismul angajatilor Maguay Computers sa poata fi pus in valoare cat mai eficient, prin stagii de scolarizarea, organizate in colaborare cu partenerii traditionali ai firmei – Intel si Microsoft fiind doar doi dintre acestia.
 
In plus, ne-am asumat responsabilitatea nu numai fata de clientii nostri, ci si fata de lumea in care traim. Conservarea mediului natural, reciclarea, consumurile reduse de energie sunt scopuri deja integrate in activitatea noastra.