Informatii companie

Printeaza

Infiintata in urma cu 25 de ani, compania Maguay Computers a pornind ca o afacere de familie bazata pe pregatirea profesionala, cunostintele si pasiunea fondatorilor pentru domeniul IT. Maguay Computers este system builder (PC si servere) inca din 1998, acesta fiind si anul in care a fost lansata propria linie de sisteme desktop: OfficePower, OfficeXpert si eXpertStation, existente si in prezent in portofoliul de produse.

Consecventa in aplicarea in activitatea zilnica a principiilor de mai sus a facut ca dupa lansarea pe piata, produsele Maguay Computers sa primeasca numeroase premii si distinctii din partea liderilor in tehnologie precum Intel si Microsoft, a publicatiilor de specialitate (CHIP, PCWorld, PC Magazine) si a celor mai importante institutii (CCIB, CCIR, ANEIR, etc.).

Produsele Maguay Computers ofera un raport pret/performanta competitiv si se bazeaza pe componente originale, certificate si pe configuratii integrate si testate. Fiabilitatea lor se reflecta in feedback-ul pozitiv al clientilor cu care compania a dezvoltat o relatie stabila si de prietenie, cei mai multi dintre clienti ramanand fideli produselor Maguay.

Compania Maguay Computers s-a racordat permanent la cele mai inalte standarde tehnologice prin parteneriate cu generatorii de tehnologie la nivel mondial, cele mai importante fiind: Partener Intel Technology Provider Platinum, Partener VMware Enterprise, Partener Oracle Gold, Partener Fortinet Platinum, Partener Nexenta, Partener Seagate Channel OEM si Key Channel Integrator.

Extinderea paletei de servicii si in zona dezvoltarii si integrarii aplicatiilor software a aparut ca un proces firesc, din dorinta companiei de a livra servicii complete, complexe si conforme cu cerintele specifice ale clientilor. Posibilitatea de configurare pentru produsele hardware este unul dintre cele mai mari avantaje competitive cu care Maguay Computers se deosebeste pe piata, clientul dobandind libertatea de a alege componentele atat in momentul construirii unui sistem, cat si ulterior, in cazul unui upgrade.

In prezent grupul Maguay Computers insumeaza peste 100 de angajati, precum si circa 20 de colaboratori, avand sediul central situat in Bucuresti si alte patru filiale in Brasov, Constanta, Ploiesti si Targoviste.