Termeni si conditii

Printeaza

Accesarea si utilizarea site-ului Maguay.ro, precum si solicitarea oricarui produs si/sau serviciu oferit de Maguay.ro se face numai de catre utilizatorii autorizati ai site-ului.

Deveniti utilizatori autorizati Maguay.ro odata cu inregistrarea dvs si acceptarea urmatoarei Conventii on-line, care prevede termenii si conditiile de utilizare a site-ului:

Conventie online

1. Definitii

In aplicarea acestei Conventii on-line, termenii de mai jos au urmatoarele sensuri:

 • Utilizator autorizat/Utilizator reprezinta persoana fizica sau juridica, care a acceptat conditiile de utilizare a prezentului site, a completat formularul de inregistrare si care a devenit in urma inregistrarii Utilizator avand drepturile si obligatiile prevazute in Conventia on-line de mai jos.
 • Folosire neautorizata reprezinta orice actiuni de trecere peste securitata oricarei retele, web server, server sau cont de utilizator.
 • Spam reprezinta transmiterea de mesaje nedorite si nesolicitate, de natura a deranja pe cei care le primesc, mesaje care pot fi transmise in numar mare si catre un numar infinit de adrese de mail si care pot determina prejudicii destinatarilor.
 • Marci inregistrate reprezinta toate acele marci care apartin Maguay Group, si care apar sau pot aparea in prezentul site sau alte marci care, desi nu apartin Maguay Group, sunt marci inregistrate si protejate conform legislatiei in vigoare.
 • Maguay Group este furnizorul produselor si serviciilor on-line furnizate utilizatorilor prin intermediul site-ului Maguay.ro si este titularul exclusiv al acestui site, cu intreg continutul sau.
 • Site, site-uri sunt acele site-uri web apartinand Maguay Group, care au sau nu o legatura intre ele, prin accesarea si utilizarea carora utilizatorii beneficiaza de serviciile si produsele Maguay Group.

2. Partile contractante

Partile contractante ale prezentei Conventii on-line sunt:

 • Maguay Group pe de o parte, ca furnizor de produse si servicii IT si
 • Utilizatorul inregistrat conform dispozitiilor prezentei Conventii.

3. Serviciile Maguay.ro

Serviciile oferite prin intermediul acestui site sunt prezentate si detaliate pe site. Ele pot fi oricand schimbate, retrase sau inlocuite, conform politicii de promovare a Maguay Group.

4. Nume utilizator. Parola de acces

Numele utilizatorului reprezinta adresa de e-mail specificata de utilizator in momentul inregistrarii sale pe site. Acest nume este necesar pentru accesarea unor servicii oferite de site.

Parola de acces poate fi schimbata oricand, de catre utilizator, dar si de Maguay Group in caz de forta majora. Utilizatorul este responsabil de mentinerea confidentialitatii parolei si pentru toate actiunile ce deriva din folosirea acesteia.

5. Informatii personale utilizator

Numele utilizatorului, precum si celelalte informatii personale solicitate de Maguay Group la momentul inregistrarii, pot fi utilizate de Maguay Group in vederea crearii unei baze de date care va fi folosita in vederea vanzarii si promovarii serviciilor Maguay.ro si Maguay Group. Informatiile personale nu vor fi puse la dispozitia altor persoane sau firme, cu exeptia autoritatilor, conform legii.

6. Obligatii Utilizator

Utilizatorul declara ca va folosi serviciile furnizate prin intermediul acestui site numai in interesul sau si conform dispozitiilor legale. Utilizatorul nu va face nici o actiune de natura a prejudicia Maguay Group, ca de exemplu:

 • nu va copia, distribui, transmite, modifica, publica, reproduce, transfera sau vinde orice informatie, produse sau servicii, software, tehnici, reprezentari grafice obtinute prin intermediul acestui site;
 • nu va transmite prin intermediul site-ului Maguay.ro materiale, informatii, texte cu caracter obscen, defaimator, agresiv, amenintator si care care contravin dispozitiilor legale in vigoare;
 • nu va desfasura si nici nu va permite actiuni de folosire neautorizata a retelei, serverului, sistemului de securitate al Maguay Group;
 • nu va divulga nici unei alte persoane parola sa de acces;
 • se va abtine de la orice actiuni de spam sau similare, nu va trimite mesaje nesolicitate in acest scop.

7. Obligatii Maguay Group

Maguay Group in calitatea sa de detinator exclusiv al site-ului Maguay.ro si al intregului sau continut, si ca furnizor al serviciilor oferite prin intermediul acestui site, se obliga:

 • sa furnizeze la cerere orice produs şi/sau serviciu disponibil pe site in limita posibilitatilor sale tehnice si comerciale;
 • sa acorde accesul fiecarui utilizator in masura in care acesta se declara de acord cu conditiile si termenii prezentei Conventii on-line
 • sa imbunatateasca continuu calitatile, caracteristicile tehnice ale site-ului si ale serviciilor disponibile prin intermediul Maguay.ro;
 • sa aduca la cunostinta utilizatorilor orice serviciu nou, oferind detalii despre acesta.

8. Politica de Informatii Private

Prezentul capitol este menit sa informeze utilizatorul despre modul de folosire si de protejare a tuturor informatiilor disponibile pe site-urile apartinand Maguay Group.

8.1. Tipuri de informatii

Informatiile ce pot fi schimbate intre site-urile Maguay Group si utilizator pot fi:

 • a) informatii tehnice generale ce se pot transmite de la computerul dvs. catre site
 • b) informatii personale impartasite catre Maguay Group voluntar; ele pot include, dar nu sunt limitate la: nume, adresa, telefon, email, etc.

In afara informatiilor mai sus specificate Maguay Group poate solicita anumite informatii tehnice de la utilizator menite sa contribuie la imbunatatirea site-ului si/sau a serviciilor disponibile pe site, cum ar fi:

 • tipul de Browser Internet folosit;
 • tipul computerului folosit;
 • motorul de cautare folosit sa acceseze site-ul;
 • site-ul cel mai vizitat de utilizator, adrese IP si alte informatii nepersonale.

8.2. Informatii personale de identificare

Maguay Group, prin site-urile sale, poate sa va solicite anumite informatii personale de identificare, cum ar fi nume, adresa, telefon sau adresa de e-mail, in momentul in care aceste site-uri sunt utilizate pentru achizitionarea on-line a unui produs sau serviciu, participarea la un concurs, solicitarea de informatii, verificari, inregistrari de site, accesarea contului personal, solicitarea unui serviciu personalizat, solicitarea Departamentului Relatii cu Clientii sau solicitarea unei angajari. Pe langa aceasta furnizare de informatii on-line, utilizatorul poate sa aleaga intre a trimite aceste informatii prin posta sau telefonic. Aceste informatii sunt protejate, indiferent de modalitatea de obtinere, on-line, prin intermediul postei sau telefonic si nu pot fi divulgate decat in conditiile legii si ale prezentei Conventii.

8.3. Dezvaluirea informatiilor catre terti

Maguay Group nu va furniza catre terti nici o informatie personala fara consimtamantul utilizatorului decat in urmatoarele cazuri:

 • cand informatia este solicitata conform dispozitiilor legii;
 • cand dezvaluirea este necesara pentru protectia utilizatorului insusi, a unei terte parti sau a Maguay Group;

8.4. Comunicari prin e-mail

Maguay Group, poate folosi e-mailul pentru a comunica cu fiecare utilizator. In acest mod utilizatorul poate fi anuntat despre noi servicii. Daca utilizatorul nu va dori sa primeasca astfel de e-mailuri atunci acesta va urmari instructiunile ce apar la sfarsitul e-mailului si va solicita stergerea numelui sau de pe lista.

8.5.Termeni si conditii in achizitionarea de produse si servicii. Raspunderi

Prin intermediul site-urilor Maguay Group utilizatorii pot comanda achizitionarea anumitor produse, prin apasarea anumitor butoane: "Trimite", "Comanda" sau butoane similare.

Maguay Group prin reprezentantii sai, angajati sau colaboratori nu vor fi raspunzatori pentru pagubele de orice fel suferite de utilizatori in legatura cu bunurile achizitionate prin intermediul site-ului.

Confirmare de primire. In urma comenzii trimise de Utilizator acesta va primi un email de confirmare de primire, care arata ca ordinul de cumparare a fost acceptat si procesat. E-mailul de confirmare va cuprinde detalii despre comanda Utilizatorului, articolele comandate, valoarea totala a comenzii, inclusiv toate taxele si comisioanele necesare. O confirmare va fi atasata ordinului de cumparare. Utilizatorul va pastra acest e-mail de confirmare.

Preturi. Preturile sunt stabilite si exprimate in Euro.

Utilizarea serviciilor. Serviciile nu vor fi folosite intr-o maniera frauduloasa, abuziva si ilegala. Prin solicitarea unui serviciu utilizatorul declara ca nu va folosi acel serviciu decat in interesul sau, in scopuri care nu contravin legii. Serviciile sunt functionale numai pe site-ul www.Maguay.ro. Calitatea serviciilor poate fi conditionata de actiuni obiective, ce nu pot fi controlate. Maguay Group nu garanteaza ca nu vor exista intreruperi sau intarzieri in furnizarea de servicii.

Plata si Facturarea. Factura proforma emisa automat va cuprinde contravaloarea produsului sau serviciului comandat. Utilizatorul va beneficia de produsul comandat numai dupa confirmarea platii de catre Maguay Group.

Tarifele serviciilor Maguay Group sunt stabilite in Euro (EUR), iar plata se efectueaza de catre utilizator in lei (RON) la cursul de schimb RON/EUR comunicat de Banca Nationala a Romaniei si valabil la data emiterii facturii proforma.

Maguay Group va expedia factura fiscala catre utilizator prin intermediul serviciilor postale, la adresa indicata in profilul Utilizatorului in termen de 2 zile de la incasarea contravalorii acesteia. Utilizatorul va plati serviciile facturate in avans, cel mai tarziu la data scadentei facturii proforma, data efectiva a platii fiind insa data la care sumele au fost primite de catre Maguay Group sau de catre banca la care aceasta isi are deschis contul.

Taxe ale autoritatilor. Maguay Group va factura utilizatorului orice taxe stabilite prin lege de catre stat sau orice alte autoritati cu puteri de reglementare.

8.6 Conduita generala.

Serviciile Maguay Group trebuie utilizate intr-o maniera conforma cu scopurile vizate de acesta si pot fi utilizate numai in scopuri legale. Utilizatorii nu au permisiunea sa utilizeze serviciile Maguay Group pentru a transmite, a distribui sau stoca material

 • (a) care incalca vreo lege sau vreun regulament aplicabil,
 • (b) intr-o maniera care sa duca la incalcarea copyright-ului, a marcii, a secretului comercial sau a altor drepturi de proprietate intelectuala sau a dreptului la intimitate, la publicitate sau alte drepturi personale ale altor parti,
 • (c) daca acesta este necinstit, obscen, defaimator, calomniator, amenintator, abuziv sau contine un virus, worm, cal Troian sau orice alta componenta de natura sa produca defectiuni,
 • (d) contine oferte frauduloase de servicii, care contin afirmatii, pretentii sau reprezentari false, de natura sa insele sau sa induca in eroare
 • (e) in general, intr-o maniera care poate angaja raspunderea penala sau civila a Maguay Group sau a oricarui membru al personalului acestuia.

8.7. Responsabilitatea pentru Materialul Continut.

Maguay Group nu este raspunzator pentru continutul nici unui web site, altul decat cele care apartin lui Maguay Group, inclusiv pentru continutul acelor web site-uri legate de web-site-urile care apartin Maguay Group. Legaturile stabilite se pot accesa numai pe Internet.

8.8. Securitatea Sistemului si a Retelei

Utilizatorii nu au voie sa incalce sau sa incerce sa incalce securitatea Retelei si a Serviciilor Maguay Group, inclusiv, fara a se limita la

 • (a) accesarea de date care nu sunt destinate unui asemenea utilizator sau patrunderea intr-un server sau cont pe care respectivul utilizator nu are permisiunea sa il acceseze,
 • (b) incercarea de a proba, scana sau incerca vulnerabilitatea unui sistem sau a unei retele sau de a incalca securitatea acestuia/acesteia sau masurile de autentificare fara a fi autorizat in mod corespunzator,
 • (c) incercarea de a interfera cu, de a intrerupe sau a face inutilizabil serviciul de catre un alt utilizator, gazda sau retea, inclusiv, fara a se limita la, mijloace de supraincarcare, "flooding", "mailbombing" sau "crashing",
 • (d) contrafacerea oricarui "header" TCP/IP sau a oricarei parti din informatia cuprinsa in acesta odata cu expedierea prin e-mail sau catre un grup Usenet, sau
 • (e) declansarea oricarei actiuni in vederea obtinerii de servicii la care un asemenea utilizator nu are dreptul.

Pentru protejarea retelei, a resurselor Maguay Group, precum si a celorlalti clienti, in cazul unor atacuri de tip "Denial-of-Service" având ca tinta adrese Internet alocate utilizatorului, Maguay Group isi rezerva dreptul de a lua masurile ce se impun pentru minimizarea efectelor unor astfel de incidente. Maguay Group va cerceta cazurile care pot implica asemenea incalcari si poate solicita sprijinul autoritatilor legale pentru aducerea in justitie a utilizatorilor care sunt implicati in asemenea incalcari.

8.9. Alte Site-uri

Prezentul site poate contine anumite link-uri (trimiteri) catre alte site-uri. Celelalte site-uri pot sa solicite utilizatorului anumite informatii personale. Prezenta Conventie nu se aplica tertelor site-uri, Maguay Group nefiind responsabil pentru reglementarile proprii ale altor site-uri. Tertele site-uri pot avea propriile reguli sau conventii legale pe care va solicitam sa le cititi inainte de a le furniza anumite informatii.

8.10. Securitate

Site-ul Maguay Group prezinta anumite masuri de securitate, de siguranta in scopul protejarii impotriva pierderilor, utilizarii improprii sau modificarii informatiilor disponibile pe site. Prin aceste masuri informatiile sunt criptate si stocate nefiind posibila modificarea sau accesarea lor de catre alte companii sau utilizatori.

8.11. Modificari

Maguay Group va putea sa modifice oricand aceasta Politica de Informatii Private modificari ce vor fi postate on-line. Daca aveti intrebari sau nelamuriri referitoare la aceasta Privacy Policy, sau daca solicitati anularea/stergerea informatiilor dvs. din baza noastra de date puteti sa ne contactati la office@maguay.ro sau info@maguay.ro.

Maguay Group isi rezerva dreptul de a amenda acest document, fara preaviz, in orice moment. Amendamentele efectuate vor intra in vigoare de la data postarii lor pe site-ul Maguay Group si orice folosire a serviciilor dupa aceasta postare va fi considerata ca o acceptare a acestor amendamente.