PC-urile MAGUAY vor fi din nou prezente la Comic Con

publicat pe 04.05.2017 Printeaza
Bucuresti, 4 mai 2017 – Maguay anunta participarea la East European Comic Con, ca partener de tehnologie pentru organizatorii evenimentului si pentru Samsung, lider global in domeniul tehnologiei informatiei.
 
In cadrul East European Comic Con, cel mai important eveniment dedicat benzilor desenate, animatiilor, jocurilor si serialelor, organizat in estul Europei, ce va avea loc la Romexpo intre 5 si 7 mai 2017, sistemele Maguay vor fi regasite in doua zone importante:
 
Sistemele Maguay GamePower Junior LOL Edition 2, dotate cu cele mai noi procesoare Intel din generatia Kaby Lake si configurate special pentru acest joc vor fi putea fi testate in zona dedicata League of Legends.
 
Sistemele Maguay GamePower Z270, bazate pe cele mai noi tehnologii Intel si NVIDIA, dar si SSD-urile performante Samsung 850 EVO, vor putea fi testate in tandem cu cele mai noi monitoare de gaming Samsung, in standul producator.
 
„Am sustinut performanta, indiferent de domeniul in care aceasta a fost facuta. Sustinem educatia, initiativele educationale si evenimentele legate de aceasta, dar si joaca, mai exact spus gaming-ul si zona pro, reprezentata de eSports.” a declarat Corvin Pughin, Director Comercial, Maguay.
 
 
 
 
Pe landing page-ul dedicat, www.maguay.ro/comicon puteti regasi configuratiile expuse in cadrul evenimentului, dar si alte desktop-uri si laptop-uri de gaming pe care Maguay le comercializeaza.
 
Mai mult, intreaga gama de PC-uri Maguay poate fi configurata cu SSD-uri Samsung de ultima generatie, de la modele de 120/240 GB, ideale pentru un boost de performanta in aplicatiile uzuale si pâna la cele de 4 TB, destinate celor mai exigente sarcini computationale.