PC-urile MAGUAY pot fi acum configurate cu SSD-urile de inalta performanta SAMSUNG

publicat pe 01.03.2017 Printeaza

Bucuresti, 1 martie 2017 – Maguay, cel mai important producator autohton de servere si PC-uri, prezinta noile optiuni de configurare a PC-urilor sale: SSD-urile Samsung V-NAND.

 

In cadrul evenimentului Samsung ce a avut loc ieri, 28 februarie 2017, Maguay a prezentat cateva modele din portofoliul sau, echipate cu noile SSD-uri de inalta performanta, de la Samsung. Pe langa sistemele de joc, construite special pentru acest eveniment, Maguay GamePower SE – Core i5-7400, 8 GB DDR4 si GeForce GTX 1060 - au mai fost prezentate:
  • Sistemul Maguay GamePower X99, bazat pe platforma X99, cel mai nou procesor Intel din gama Extreme, cea mai dorita placa video a momentului, GeForce GTX 1080 si un performant SSD NVMe Samsung 960 PRO de 1 TB;
  • Maguay MyWay X1704md, un laptop de tip desktop replacement, dotat cu procesor de desktop si 2 placi video GeForce GTX 980M in SLi, ideal pentru VR (realitate virtuala), cu un pret extrem de competitiv pentru categoria sa de produs si multiple optiuni de configurare a unitatilor de stocare – pana la 4 SSD-uri sau 2 SSD-uri si 2 HDD-uri.
  • Maguay PowerStation X1.E5, o statie de lucru profesionala bazata pe procesorul Intel® Xeon E5-2620v4, 32 GB RAM, QUADRO M2000 si SSD V-NAND SAMSUNG 850 PRO.
 
„Era firesc ca in sistemele de inalta performanta pe care Maguay le fabrica sa-si faca loc si cele mai performante SSD-uri ale momentului, produse de Samsung. Am oferit intotdeauna optiuni multiple clientilor nostri, acoperind cu succes orice categorie de utilizator, la cel mai bun raport pret/performanta si cu un TCO corect. Sistemele Maguay nu au fost niciodata cel mai mic pret, dar l-au avut intotdeauna pe cel mai bun.” a declarat Costel Mazilu, Brand Development Manager, Maguay.
 
Intreaga gama de PC-uri Maguay poate fi configurata cu SSD-uri Samsung de ultima generatie, de la modele de 120 GB, ideale pentru un boost de performanta in aplicatiile uzuale si pana la cele de 4 TB, destinate celor mai exigente sarcini computationale. Detalii pe www.maguay.ro.