Maguay va participa la DreamHack Bucharest 2016

publicat pe 12.09.2016 Printeaza

Bucuresti, 12 septembrie 2016 – Maguay, cel mai important producator autohton de servere si PC-uri, prezinta noile sisteme de gaming Maguay GamePower si MyWay la DreamHack Bucharest 2016, cel mai mare festival de cultura digitala din lume.

 
Ajuns la cea de-a VI-a editie, DreamHack Bucharest 2016 va aduce, din nou, cele mai bune echipe profesioniste de CS:GO din lume si foarte multe surprize pentru pasionatii de gaming si de eSports.
Prezent pentru a VI-a oara la DreamHack, standul Maguay va oferi vizitatorilor sai posibilitatea de a concura în cadrul miniturneelor de joc, disponibile tuturor participantilor la festival – fiecare vizitator avand sansa de a testa „cele mai tari sistemele de gaming din Romania”, de a se distra si de a castiga un premiu.
 
La stand se vor prezenta cele mai noi sisteme bazate pe procesoarele Intel din generatia a VI-a, Skylake, precum si noile placi video NVIDIA Pascal. Dintre produsele expuse, enumeram:
Sistemul Maguay GamePower AiO, un PC de tip all-in-one destinat gaming-ului fara compromis, cu un ecran curbat de 34" si configurat cu cele mai performante componente standard ale momentului, ce va impresiona la toate capitolele;
 
 
Sistemul Maguay GamePower X99, bazat pe platforma X99, cel mai nou procesor Intel din gama Extreme si cea mai dorita placa video a momentului;
 
Maguay MyWay X1704md, un laptop de tip desktop replacement, dotat cu procesor si  placa video de desktop, ideal pentru VR (realitate virtuala), cu un pret extrem de competitiv pentru categoria sa de produs.
 
 
Mezinul gamei Maguay GamePower, în editia speciala  League of Legends – cu un design compact si configurat special pentru a rula jocurile de tip MOBA la calitate maxima – dar la un cost minim. Acesta va avea un pret promotional pe perioada festivalului si va avea inclus si un monitor Full HD de 21”, Maguay MyWay View.
 
„Lansat la evenimentul nostru din vara, F5, Maguay GamePower AiO aduce o serie de caracteristici, în premiera pe un sistem all-in-one: ecran curbat si componente de desktop, în format standard. Practic, GamePower AiO ofera un sistem compact, dar care nu face rabat la nimic, prezentand toate avantajele desktop-urilor si permitand upgrade-uri ulterioare, la toate nivelurile. AiO-ul nostru este o experienta noua, pe care o vom prezenta cu mandrie la editia DreamHack Bucharest din aceasta toamna.” a declarat Costel Mazilu, Brand Development Manager, Maguay.
 
Ca de fiecare data, specialistii Maguay vor ajuta vizitatorii interesati de achizitia unui sistem Maguay sa îsi realizeze configuratia ideala, în functie de bugetul si necesitatile lor - indiferent daca vorbim despre un sistem de gaming sau de o statie de lucru profesionala.
 
„Revenim la DreamHack cu produse ce vor fi mai performante, mai interesante si cu siguranta vor fi si mai dorite de catre vizitatorii nostri. Bazate pe cele mai noi tehnologii, acestea aduc mai multa performanta per watt consumat si leu cheltuit, iar sistemul GamePower Junior LOL va impresiona, fara discutie, avand cel mai bun raport pret/performanta, fiind sistemul MOBA ideal: accesibil, dar plin de potential.” a declarat Corvin Gabriel Pughin, Director Comercial, Maguay
 
Mai mult, Maguay va organiza si tombola mult asteptata de vizitatorii de la DreamHack, unde acestia pot castiga numeroase premii, oferite de catre Maguay si partenerii sai Intel, HyperX si retailerul Flanco.