Maguay va organiza cea de-a XV-a editie a evenimentului anual NTFD

publicat pe 14.09.2017 Printeaza

Bucuresti, 14 septembrie 2017 – Maguay Computers va organiza pe 21 septembrie 2017 cea de-a XV-a editie a celui mai important eveniment dedicat echipamentelor si infrastructurii critice pentru siguranta organizatiilor, No Time for Downtime.


Inca de la prima editie, No Time for Downtime si-a propus sa devina o referinta in domeniul solutiilor informatice pentru infrastructuri critice, de tip datacenter, iar participarea semnificativa, an de an, valideaza modalitatea de prezentare abordata de Maguay Computers si partenerii sai, lideri generatori de tehnologie si trenduri la nivel mondial.


In cadrul celor 14 editii anterioare, la NTFD au fost prezentate publicului cele mai noi tehnologii si trenduri care s-au consacrat in anii urmatori in cadrul unui veritabil dialog cu specialistii Maguay si ai partenerilor sai Intel, Oracle, Fortinet, Microsoft, SAP, VMware, Nexenta, Bitdefender, Symantec, Qlogic, Quantum, Promise si multi altii.

  


In contextul provocarilor actuale la adresa sigurantei informatiilor, la aceasta a 15 editie a NTFD vom acorda o atentie sporita acestei zone. Asadar, vom trata subiecte ca GDPR  si vom evidentia valentele de protectie a informatiilor si accesului la ele ale solutiilor prezentate.


Noul regulament UE - General Data Protection Regulation - inlocuieste Data Protection Directive 95/46/ec incepand din data de 25 mai 2018 si se va aplica in fiecare stat membru. Este vorba despre noi reguli vizand protectia si asigurare a confidentialitatii datelor private care se vor aplica tuturor institutiilor si organizatiilor publice sau private care colecteaza, prelucreaza sau stocheaza date private. Sistemele informatice ale acestor institutii vor trebui sa poata raporta in termen de 72 de ore orice incident referitor la pierderea de date cu caracter personal.


Evenimentul va fi structurat, ca in fiecare an, in 2 sectiuni: una de prezentari si una de showcase tehnologic, ambele sustinute de catre specialistii Maguay Computers si ai partenerilor NTFD 2017 (Intel, Oracle, Fortinet, Bitdefender, Veeam, Hitachi Global Storage Technology, Kingston, iSYS Professional si Phoenix IT):


• Platformele Maguay Computers de storage unificat de tip enterprise folosind conceptul de software defined storage;
• Noile modele eXpertServer, bazate pe noua generatie de procesoare Intel® Xeon® Scalable Technology;
• Solutii Maguay de virtualizare containerizata si Virtual Desktop Infrastructure;
• Maguay Backup Appliance - solutie integrata hardware – software, bazata pe platforma software Veeam;
• Solutii de securitate Fortinet end to end;
• iTrack - solutia avansata de management si monitorizare prin GPS a flotei auto, precum si de optimizare avansata a rutelor pe tehnologia TRANSVISION;
• Solutiile de e-learning Phoenix IT pentru mediul academic si corporate, inclusiv sistemul de testare profesional QuizMaster;
• Solutii de tip Smart City pentru domeniul medical, educational si de transport;
• Statiile de lucru profesionale pentru proiectare Maguay PowerStation, bazate pe procesoare grafice cu noul nucleu Pascal (Nvidia Quadro);
• Gama completa de sisteme de calcul de tip desktop si mobile Maguay.


 „Credem ca organizarea celei de-a 15-a editii a No Time for Downtime, ca si prezenta alaturi de noi a unora dintre cele mai importante nume ale IT –ului la nivel mondial confirma valorile esentiale ale activitatii Maguay: seriozitate, profesionalism, respect pentru clienti si pentru greu incercata piata romaneasca de IT” a declarat Eduard Pughin, Director General, Maguay Computers.


Pentru mai multe detalii despre eveniment sau pentru a solicita o invitatie va rugam sa accesati site-ul evenimentului http://ntfd.ro/solicita-invitatie