Maguay lanseaza o noua promotie destinata profesionistilor

publicat pe 22.06.2017 Printeaza
 
Bucuresti, 22 iunie 2017 - Maguay, cel mai important producator roman de servere si statii de lucru anunta o noua promotie la statiile de lucru bazate pe solutiile profesionale cu NVIDIA Quadro, destinate cercetarii, proiectarii asistate pe calculator si creatiei de continut digital (aplicatii CGI si DCC).
 
Inzestrate cu toata performanta si tehnologia disponibila la ora actuala pe piata, statiile grafice Maguay combina doua elemente antagonice: pretul minim si performanta extrema. Dotate cu procesoare puternice de ultima generatie si placi video profesionale, sistemele Maguay aduc mereu cea mai noua tehnologie, la un pret de achizitie si operare corect. Indiferent daca vorbim despre proiectare si aplicatii de arhitectura sau despre aplicatii custom pentru procesare GPGPU ce profita la maxim de procesoarele CUDA ale placilor video, solutiile Maguay PowerStation sunt alegerea ideala.
 
Maguay PowerStation - OfficePower
 
Specialistii Maguay iti ofera tot knowledge-ul acumulat in cei 25 ani de experienta in domeniul serverelor si al hardware-ului pentru aplicatii critice prin suportul tehnic de exceptie si garantia de 24 sau 36 luni, pe care compania o ofera impreuna cu cel mai rapid service din Romania: cel mult 7 zile pentru orice problema.

„Unul dintre marile avantaje ale sistemelor Maguay este ritmul in care integram cele mai noi tehnologii în produsele noastre. Nu lucram cu stocuri foarte mari si nu implementam cu intarziere noile tehnologii. In timp ce concurenta inca ofera solutiile bazate pe Quadro Kepler, de acum 2 generatii, Maguay deja a integrat in solutiile proprii noile Quadro Pascal si, in premiera, primul Quadro cu memorii HBM2 pe 4096 biti - cea mai puternica placa profesionala dedicata simularilor complexe si realitatii virtuale.” a declarat Corvin Pughin, Director Comercial, Maguay.

Promotia consta in 10% discount fata de pretul standard pentru toate configuratiile Maguay PowerStation X1 si X2, dotate cu noile placi video Quadro bazate pe nucleul Pascal si 20% discount pentru statiile de lucru cu placi video Quadro M2000 sau K2200, la pachet cu software specializat  Autodesk AutoCAD si este valabila pana la data de 1 sept. 2017. Detalii pe www.maguay.ro si prin e-mail, la sales@maguay.ro.