Maguay lanseaza noile servere Maguay eXpertServer, bazate pe familia de procesoare Intel® Xeon® Scalable

publicat pe 12.07.2017 Printeaza

Bucuresti, 12 iulie 2017 - Maguay, cel mai important producator roman de sisteme de calcul (servere, sisteme de stocare, statii de lucru desktop si mobile), lanseaza astazi noile servere Maguay eXpertServer, bazate pe noua familie de procesoare Intel® Xeon® Scalable, simultan cu lansarea oficiala a tehnologiei de catre gigantul domeniului IT la nivel mondial, compania Intel.

Noile eXpertServer ofera o imbunatatire semnificativa a performantelor, combinata cu un set bogat de caracteristici bazate pe tehnologii de ultima ora si care au ca rezultat beneficii functionale considerabile, intr-o varietate larga de scenarii de utilizare, cum ar fi: virtualizare complexa, storage, Cloud, HPC, aplicatii de analiza in timp real functionand pe seturi de date de ordinul petabyte.

Familia de servere Maguay eXpertServer ajuta la reducerea complexitati infrastructurii hardware, facilitand astfel crearea de solutii inovatoare pentru cerintele actuale din centrele de date si mediile enterprise complexe. 

Cea mai noua generatie de procesoare pentru servere Intel® Xeon® Scalable vine cu:

- o crestere de 50% a puterii de procesare; 

- 6 canale de memorie DDR4, fata de 4 la generatia anterioara; 

- 20% mai multe benzi PCIe pentru conectare I/O; 

- un nou set de instructiuni AVX 512;

- un motor de accelerare hardware pentru diverse sarcini critice - cum ar fi schimbul de chei publice pentru criptografie sau comprimarea datelor cu performante remarcabile: pana la 100 Gbps Crypto, 100 Gbps de compresie, 100 kops RSA, 2k Decrypt;

- tehnologia de interconectare OmniPath cu latimea de banda de 100Gb.

Noile Maguay eXpertServer integreaza tehnologia Intel® Optane™ SSD, carduri de retea Ethernet cu suport iWARP RDMA si accelerare hardware Intel® QuickAssist pentru algoritmi utilizabili pe scara larga in calcul intensiv. 

„Noile Maguay eXpertServer sunt lansate, din nou, simultan cu tehnologia Intel pe care sunt construite. Lucrand cu Intel in dezvoltarea acestor platforme, in cei peste 18 ani de parteneriat Platinum, Maguay a devenit capabila sa livreze cele mai bune solutii si cel mai bun suport clientilor nostri, tinta finala a beneficiilor acestor tehnologii revolutionare.” a declarat Corvin Pughin, Director Comercial, Maguay.

Asa cum am obisnuit beneficiarii, noile Maguay eXpertServer sunt scalabile si complet configurabile,  integrand doar componente standardizate si non-proprietare. 

Pentru mai multe detalii, accesati link-ul www.maguay.ro/expertserver-222s/