Maguay a lansat noua gama de PC-uri

publicat pe 17.06.2024 Printeaza

Maguay, cea mai veche companie romaneasca producatoare de sisteme de calcul sub brand propriu, a prezentat pe 13 iunie, in cadrul evenimentului F5 - Refresh, cea mai recenta gama de PC-uri marca Maguay.

Evenimentul F5 - Refresh a insemnat un refresh al tehnologiei din PC-urile Maguay, laptop, desktop si statii de lucru profesionale, dar si lansarea de produse noi.

In afara de gama clasica de PC-uri, care se bazeaza acum exclusiv pe generatia a XIV-a de procesoare Intel® Core™ si Intel® Core™ Ultra, au fost prezentate si miniserverele Maguay homeServer. Acestea aduc expertiza acumulata in dezvoltarea serverelor consacrate Maguay eXpertServer, pentru poweruser-ul al carui retea de acasa necesita centralizare si consolidare. Intr-o epoca in care avem zeci de dispozitive conectate la internet, sub un singur acoperis, nevoia unui server pentru acasa a devenit imperativa.

Echipamentele Maguay homeServer beneficiaza de dotari de server veritabil, cu un consum redus de energie, sunt compacte, silentioase si pot acoperi tot necesarul unei retele de acasa: firewall, backup, stocare si media de tip NAS, cloud personal de tip Dropbox/Google Drive, server DNS de filtrare a continutului si multe altele. 

Gama de PC-uri desktop a fost reprezentata de modelele Maguay OfficePower pentru activitatea de birou, dar si pentru domeniul medical, precum si miniPC-urile industriale, construite respectand standardul IP65, pentru a rezista in conditii de mediu dificile. Tot la categoria OfficePower a putut fi testat un Nano PC OfficePower EX, extrem de compact si de performant, bazat pe procesoare de top Intel® Core™i9 cu tehnologie vPro.

Sistemele de gaming Maguay, recunoscute pentru performanta lor inca de pe vremea evenimentelor DreamHack la Bucuresti si Cluj, au fost si ele prezentate - alaturi de un cockpit de curse de la Next Level Racing, cu periferice Thrustmaster, pentru o experienta de gaming la nivel profesionist.

Gama portabila si ultraportabila MyWay a inclus atat tablete rigidizate pentru aplicatii industriale, cat si laptopuri ce respecta standardul de rezistenta MIL-810, pastrand totodata un design subtire si elegant, cu greutate mai mica de 1 kg. Piesa de rezistenta a fost modelul AI PC MyWay G1614x-MIL, un laptop format 16”, special creat pentru creatorii de continut care se folosesc deja de inteligenta artificiala in arta si creatie digitala.

„Desi Maguay a devenit acum mai cunoscut pe piata romaneasca ca integrator de sisteme informatice, furnizor de solutii informatice hardware - software la cheie, noi continuam sa construim toate categoriile de sisteme de calcul (PC, laptop, server) respectandu-ne statutul si expertiza de 30 de ani in acest domeniu. Drept pentru care am ales sa prezentam astazi gama actuala de produse, alaturi de partenerul nostru Microsoft, dar si de ceilalti parteneri ale caror tehnologii si componente le integram in produsele noastre – Intel, NVIDIA, ASUS, Kingston, Seagate, ViewSonic, Zebra si Getac.

Am prezentat gama noua de sisteme de calcul, PC-urile traditionale aduse tehnologic la zi, dar si produse noi, dintre care mentionam: PC-urile pentru Inteligenta Artificiala (AI PC), miniserverele Maguay homeServer, PC-urile de tip AiO pentru mediul spitalicesc si mini PC-urile IP65, pentru medii solicitante” a declarat Eduard Pughin, co-fondator Maguay.

Solutiile prezentate sunt disponibile pentru toti utilizatorii care doresc performanta si stabilitate, precum si cel mai bun raport performanta/cost total de achizitie si operare pentru 3-5 ani de zile. Pentru oferte de pret sau dezvoltari personalizate specifice, va rugam sa ne contactati la sales@maguay.ro sau office@maguay.ro.