Compania Maguay a fost premiata de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti pentru performante in afaceri

publicat pe 09.12.2019 Printeaza

Maguay a primit din partea Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti,  Locul I la categoria Fabricarea calculatoarelor si a echipamentelor periferice, pentru performante deosebite.

Potrivit metodologiei de top, dintre cele 131.412 de firme cu sediul social in Capitala, care au depus bilantul aferent anului 2018, au indeplinit criteriile de eligibilitate 49.433 firme. Compania Maguay Computers a fost premiata cu Locul I la categoria Fabricarea calculatoarelor si a echipamentelor periferice, Maguay Impex primind, de asemenea, Locul III, pentru performantele sale.

 

„Premiile si aprecierile primite si la acest sfarsit de an ne bucura si ne onoreaza, aratandu-ne in acelasi timp ca suntem si ca am ramas pe drumul cel bun. Consecventa si spiritul constructiv care ne sunt caracteristice, credem ca sunt principalele motive. Credem ca acest ultim trimestru al anului 2019 revalideaza contributia valoroasa pe care Maguay o aduce pietei romanesti de IT&C. As indrazni sa spun ca avem o noua validare chiar la nivel international, Maguay finalizand cu succes si in acest an un nou contract de furnizare servere de tip HPC (High Performance Computing) la CERN, Organizatia Europeana pentru Cercetare Nucleara. Maguay este astazi, gratie echipei sale profesioniste si entuziaste, o prezenta importanta si singurul producator roman din Top 5 Server Vendors, al IDC, pe piata din Romania. Multumim pentru premii si aprecieri Camerei de Comert a Bucurestilor, Camerei de Comert a Romaniei, confederatiei CNIPMMR, precum si ANEIR”, a declarat Eduard Pughin, Director General, Maguay Computers.

La eveniment au participat, alaturi de oameni de afaceri de succes, personalitati marcante ale lumii academice, oficialitati de la nivelul administratiei si organizatiilor neguvernamentale. Printre personalitatile care au onorat invitatia Camerei bucurestene s-au aflat: prof. univ. dr. Emil Constantinescu, fost presedinte al Romaniei; prof. univ. dr. ing. Ecaterina Andronescu, senator, presedintele Senatului Universitatii Politehnica Bucuresti (UPB); Radu Chiurtu, secretar general in cadrul Ministerul Economiei; prof. univ. dr. ing. Anton Hadar, vicepresedintele Senatului Universitatii Politehnica Bucuresti; Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei.

Tot in luna noiembrie, in cadrul Galei Topul National al Firmelor, organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Maguay a primit Locul al II-lea in grupa Fabricarea calculatoarelor si a echipamentelor periferice, la categoria Intreprinderi Mijlocii.

 

Editia a XXVI-a, din 2019, a Topului National al Firmelor a clasat pe primele 10 locuri (1-10) la nivel national 12.603 companii – 468 fiind din cercetare-dezvoltare si high-tech.

  

De asemenea, Maguay a primit locul I pentru domeniul sau de activitate si in cadrul Topului National al Firmelor Private din Romania, editia a XXVII-a, organizat de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) – eveniment la care au participat peste 400 persoane, printre care si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si prim-ministrul Ludovic Orban.