Maguay HCI SMB 2021 

Soluție de virtualizare hiperconvergentă cu redundanță, pentru întreprinderi mici și mijlocii 

Include compute, storage all flash NVMe și comunicații

Care sunt avantajele infrastructurii hiperconvergente?

HCI reduce complexitatea centrelor de date, rezultând o creștere a eficienței și a productivității la toate nivelurile companiei, în principal prin optimizarea livrării aplicațiilor.  

Angajații IMM-urilor sunt mereu activi și trebuie să poată utiliza aplicații în mișcare. Au nevoie de acces la un spațiu de lucru consistent și personalizat. vSAN oferă VDI de înaltă performanță, reducând în același timp OPEX. vSAN permite IT-ului să furnizeze servicii desktop utilizatorilor finali prin intermediul mașinilor virtuale pe clustere consolidate din centrul de date.

De asemenea, nevoile de resurse IT ale IMM-urilor se pot extinde rapid, iar cloud computing-ul ajută adesea la satisfacerea cererii temporare. vSAN are servicii native cu AWS și IBM Cloud, permițând clienților să folosească fără probleme HCI-as-a-Service. VMware este singurul furnizor de HCI care oferă această tehnologie inovatoare.


Soluție HCI Small Business Maguay

Powered by Maguay eXpertServer & VMware HCI

Soluția integrată VMware HCI combină storage-ul de clasă enterprise VMware vSAN cu virtualizarea VMware vSphere® și sistemul unificat de management al centrelor de date moderne, VMware vCenter Server™, într-o soluție completă, având la bază hardware performant.

Soluția este compusă din 3 servere Maguay eXpertServer 222-S-1U, (fiecare cu 2x Intel® Xeon® 4310, 256 GB RAM, SSD Hipervizor 240 GB, 1.6 TB cache și 7,68 TB de stocare flash), switch Netgear M4300-8X8F și VMware vSAN HCI 6 Kit Essentials.

PROMO 60.750€, pentru configurația de referință

 

solicită ofertă

Soluție de backup repository Maguay

Certificată Veeam Backup pentru repository 

O singură consolă de management

Această combinație rentabilă se poate adapta la cerințele de performanță ale mediilor enterprise și crește siguranța și securitatea datelor. Utilizați soluția Maguay pentru backup-ul mașinilor virtuale Microsoft și VMware pentru cea mai fiabilă și eficientă soluție de recuperare în caz de dezastru. Facilitățile de backup robuste și fiabile previn posibilele întreruperi ale aplicațiilor esențiale.

Soluția include Promise Vess R3600xiS* 4-port 1G iSCSI + 2-port 10G SFP+, 3U, 8GB RAM și Veeam Backup Essentials Standard 2 socket pack cu un an de suport basic inclus. 

Varianta  all  flash - de la 8600$, pentru 30.72 TB stocare ultra-rapidă SSD
Varianta HDD -  de la 6500$, pentru 64 TB

 

*Disponibil la cerere și în variantă dual controller.   

 

solicită ofertă

Parteneriate

Maguay a încheiat parteneriate strategice cu producători IT de top.
client
client
client
client
client
client
client
client