Maguay eXpertServer

Scalabilitate și virtualizare optimizată
Serverul ideal pentru Cloud privat și Data Center

 

Pe lângă funcționalități considerabile în securitate pornind de la o abordare de tip „zero-trust”, noul sistem de operare Microsoft Windows Server 2016 aduce platforma de infrastructură proiectată pentru centre de date, cu performanțe ridicate în viteza de procesare, facilități pentru stocarea datelor și reducerea costurilor cu volumele de storage, functionalități de software-defined networking pentru scalabilitate și load balancing.

 

 

Nano Server – este o noua imagine de dimensiuni reduse a sistemului de operare Windows Server 2016, administrabil remote, fără logon local, care boot-ează foarte rapid, și care oferă suport pentru aplicații pe 64-biti. Nano Server este ideal pentru utilizare în scenarii de server DNS, ca server web ruland Internet Information Services (IIS), ca gazdă Scale-Out File Server, ca gazdă pentru mașini virtuale Hyper-V. Ca platformă pentru aplicații scrise folosind tehnologii cloud, poate rula într-un container sau ca sistem de operare guest în mașina virtuală. Nano Server este disponibil atât în ediția Windows Server 2016 Standard, cât și în ediția Datacenter.
Windows Server containers – medii de operare izolate, portabile ușor de pe o gazdă pe alta; partajează kernelul cu gazda și alte containere de pe gazdă.
Host Guardian Service (HGS) – nou rol al Windows Server pt atestarea (identificarea și validarea configurării unei VM cu Hyper-V) în vederea securizării prin chei de criptare a VM-urilor.
Shielded Virtual Machines – permite izolarea mașinilor virtuale față de mașina gazdă pentru o securitate mai mare – datele din mașina virtuală nu sunt disponibile pentru administratorul echipamentului fizic gazdă sau administratorului hypervizorului; include de asemenea protecție împotriva malware-ului.
Storage Spaces Direct – permite utilizarea capacității de stocare locale din servere standard pentru a organiza în cluster de storage scalabil și pentru înaltă disponibilitate. Storage Replica – permite replicarea sincronizată a datelor în storage-uri distribuite pentru punerea în aplicare a scenariilor de continuitate a afacerii și disaster recovery.
Storage QoS (Quality of Service) – permite managementul centralizat al politicilor de accesare a storage-ului comun unui grup de mașini virtuale (stabilirea nr maxim sau minim de IOPS pentru fiecare harddisk virtual VHD de pe fiecare nod). Service Level-urile se pot stabili la nivelul clusterului, configurarea și monitorizarea performanței Storage QoS putându-se face ușor prin comenzi cmdlet PowerShell.

Maguay eXpertServer 211-E5-2U

Powered by Intel® Xeon® E5 v4

De la stații grafice la servere și clustere de servere, centre de date și Cloud privat, serverele Maguay eXpertServer, bazate pe tehnologie Intel de ultimă generație, duc performanța și eficiența către noi culmi, printr-o gamă largă de sarcini de lucru și oferă o serie de noi tehnologii pentru o virtualizare mai eficientă, o orchestrare mai inteligentă a resurselor, precum și o protecție sporită a sistemelor și a datelor.

Cu alte cuvinte, ai nevoie de un server performant, scalabil și bazat pe tehnologie „liberă”, ușor de administrat și cu un cost de achiziție și operare imbatabil? Maguay eXpertServer 211-E5-2U este soluția!

 

Tehnologia Intel® Turbo Boost cu îmbunătățiri atunci când rulează sarcini de lucru mixte AVX profită de putere și spațiul termic pentru a crește frecvențele procesorului într-o gamă largă de sarcini de lucru.

Performanță îmbunătățită în virtualizare, inclusiv latențele mai mici la intrarea și ieșirea din VM, mai puține VM întrerupte prin întreruperi postate, și modificări de pagină la logare, care pot fi folosite pentru verificări rapide de indicare a VM.

Instrucțiunile Intel® TSX profită de paralelismul ascuns pentru a accelera OLTP și alte sarcini de lucru multithread care se confruntă cu blocaje din cauza blocajelor de memorie.

Instrucțiunile Intel® AVX2 accelerează floating point-ul și calcule întregi cu suport pentru vectori pe 256 biți. Această tehnologie poate crește floating point-ul operațiunilor cu până la 31 de sută, și este acum și optimizat pentru mediile cu sarcini de lucru mixte.

Dacă principalele sinonime ale serverelor Maguay sunt configurabilitatea și scalabilitatea, noua generație de servere Maguay bazate pe procesoarele Intel® Xeon E5 v4 le duce la un nivel și mai înalt: cele până la 20 nuclee fizice cu 40 fire de execuție (HT) și 50 MB de memorie cache pe configurația duală, plus suportul pentru până la 1.54 TB de memorie, fac ca eXpertServer 211-E5-2U să fie serverul ideal pentru orice aplicație de virtualizare.

De asemenea, noi funcții hardware permit ca un hypervisor să ruleze într-o mașină virtuală administrată de către un alt hypervisor fără a compromite performanța, furnizând astfel un nou layer de securitate, util în foarte multe scenarii de folosință în hybrid cloud și private cloud.

Specificații

dual procesor | format rackmount 2U
  • Procesor Intel Xeon E5-2620v4, 2.1 GHz, 8 core-uri, 20MB cache;
  • 8GB de memorie RAM DDR4-2133 REG ECC;
  • 2x SSD Intel 240 GB (SO/Hypervisor);
  • 8 bay-uri de 3.5", hot swap;
  • Două conexiuni de rețea Intel 10 Gb RJ-45;
  • Management Out of Band cu KVM Intel și media redirect inclus - 1 Gb RJ-45;
  • Sursă redundantă 1+1, Platinum Efficiency.

PREȚ PROMO 2.571$ 3.071$, fără TVA*

PREȚ PROMO 3.321$ 3.821$, fără TVA, pentru configurația cu Windows Server 2016 Standard preinstalat**

 


solicită ofertă!


*Serverele sunt proiectate pentru funcționalitate 24/7, au suport rapid, garanție 36 luni standard și SUNT DISPONIBILE DIRECT DIN STOC.
Oferta promoțională este valabilă până pe 1 martie 2017, în limita stocului disponibil.

** La configurația cu Windows Server 2016 Datacenter, prețul este stabilit în funcție de necesități.
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la sales@maguay.ro sau +40 21 210 38 09.

 

 

Ce spun clienții noștri?

15 ani de experiență în domeniul serverelor. 15 ani de clienți mulțumiți.
„Prin proiectul Consolidare Datacenter, infrastructura IT Electrotel a făcut un salt de 5 ani în mai puțin de 2 săptămâni. Nu ne mai frânează, ne facem mai puține griji, și ne consumă mai puțin timp. Aplicațiile se mișcă mai repede, defectarea unui server nu ne mai afectează și este mai ușor și mai rapid de administrat.”
„Central Server ne-a permis să reducem costurile, inclusiv cele de licențiere, și să eliminăm sursele multor probleme, de replicare a bazelor de date și de administrare în general. A fost un pas pe care am dorit și a trebuit să-l facem, iar rezultatele au depășit așteptările.”

Parteneriate

Maguay a încheiat parteneriate strategice cu producătorii de vârf din domeniul IT.
client
client
client
client
client
client
client
client