Kingston este peste tot

De mai bine de 30 de ani, Kingston face parte din baza IT a companiilor Fortune 500. Un partener cu soluții de afaceri cu experiență, produsele Kingston oferă performanțe constante și fiabile, împreună cu soluții premiate, cerute de mediile întreprinderilor.

Flash storage

Enterprise SSD

SSD-urile Enterprise SATA 3.0 și NVMe de la Kingston sunt proiectate cu un set strict de cerințe de dezvoltare și un proces de testare minuțios. Rezultatul constă în stabilitate și consecvență pentru sarcinile de lucru unde este imperativ un echilibru al performanței IOPS de citire și scriere aleatoare, inclusiv pentru mediile critice ce necesită funcționare neîntreruptă - grație funcțiilor avansate de power-failure.

Memory Upgrades

Memorii pentru servere

Kingston investește milioane în dezvoltarea și testarea modulelor sale astăzi pentru a reduce costul total de proprietate mâine. Performanța, stabilitatea și fiabilitatea pe termen lung rezultate sunt printre motivele pentru care memoria de server Kingston a devenit un standard mondial al industriei.

Memory Upgrades

Stick-uri USB cu criptare

Stick-urile USB criptate bazate pe hardware Kingston oferă soluții de protecție a datelor pentru datele mobile din firewall-ul unei organizații și în afara acesteia. Concepute pentru a proteja datele care necesită securitate etanșă, acestea vă ajută să îndepliniți standardele, directivele și reglementările specifice industriei. Produsele sunt conforme cu TAA și certificate FIPS, ceea ce le face ideale de la utilizatorii corporativi până la agențiile guvernamentale.

Video
 

Kingston este peste tot

© 2019 Kingston Technology Europe Co LLP și Kingston Digital Europe Co LLP, Kingston Court, Brooklands Close, Sunbury-on-Thames, Middlesex, TW16 7EP, Anglia. Tel: +44 (0) 1932 738888 Fax: +44 (0) 1932 785469 Toate drepturile rezervate. Toate mărcile comerciale și mărcile înregistrate sunt proprietatea proprietarilor respectivi.